ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟΣ Φιλελεύθερων Πατριωτών Μεταρρυθμιστών

«ΕΘΝΙΚΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ» ονομάζεται ο εκλογικός συνασπισμός της ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΞΑΝΑ και της ΝΕΑΣ ΔΕΞΙΑΣ.

Τον Μάιο του 2022, ο Θάνος Τζήμερος, ο Φαήλος Κρανιδιώτης και ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος* αποφάσισαν να ενώσουν τις δυνάμεις τους στις επόμενες εκλογές.

* ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ: (10-08-2022) Ο Πρόεδρος και ο Αντιπρόεδρος της ΕΘΝΙΚΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ έθεσαν τον Κωνσταντίνο Μπογδάνο εκτός του Συνασπισμού.

* ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ: (8-12-2022) Η ΝΕΑ ΕΛΛΑΔΑ το μεταρρυθμιστικό, πατριωτικό κόμμα με πρόεδρο τον Ηλία Μαρκόπουλο, αποφάσισε τη συνεργασία του με την ΕΘΝΙΚΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ και τη συμμετοχή των στελεχών του στα ψηφοδέλτια του συνασπισμού.. 

 

" Θέλουμε ο φιλελεύθερος πατριωτισμός να αποκτήσει θεσμική παρουσία στη Βουλή και προωθήσει ουσιαστικές, δομικές μεταρρυθμίσεις, την αναγκαιότητα των οποίων όλοι αναγνωρίζουν, αλλά κανένας δεν αποτολμά να τις εφαρμόσει. "

 

Διαβάστε τις βασικές θέσεις της ΕΘΝΙΚΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ όπως διαμορφώθηκαν μετά την κοινή διακήρυξη των 2 πολιτικών σχημάτων.

Η επίσημη ιστοσελίδα του Συνασπισμού: ethnikidimiourgia.gr

Θέλεις να κρατήσεις επαφή;

Το email θα χρησιμοποιηθεί μόνο για να λαμβάνεις ενημερώσεις.
Υποχρεωτικό πεδίο
Πρέπει να το τσεκάρετε

Θέλεις να βοηθήσεις κι εσύ;

Η ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΞΑΝΑ δεν παίρνει κρατική επιχορήγηση. Για τη λειτουργία της, στηρίζεται αποκλειστικά σε εισφορές μελών, σε δωρεές φίλων και φυσικά σε πολλές ώρες εθελοντικής εργασίας. Βοήθησε το μοναδικό κόμμα που αντιτίθεται στον κρατισμό κάθε απόχρωσης.

Δωρεά μέσω Paypal

 

 

 

 

 

 

Άλλοι τρόποι δωρεάς

Οικονομική ενίσχυση