Μπείτε στην ηλεκτρονική κοινότητα της Δημιουργίας. 

Είναι δωρεάν και σας προσφέρει την δυνατότητα να είστε «μέσα στα πράγματα».

Θα μπορέστε να έχετε το προσωπικό σας προφίλ για να δημιουργήσετε δικό σας blog, να ανεβάσετε φωτογραφίες, να συνδεθείτε με άλλους χρήστες, να λάβετε μέρος στις συζητήσεις μας και σε ομάδες σκέψης η δράσης.

Θα μπορέσετε επίσης να έχετε ενεργό ρόλο στις συζητήσεις και στις καταθέσεις απόψεων, να υποβάλετε κάποιο δικό σας άρθρο για δημοσίευση και πολλά άλλα που θα ανακαλύψετε στην διαδρομή.

Για να προχωρήσετε στην αίτηση εγγραφής στο site μας, πατήστε στο παρακάτω κουμπί:

Στην φόρμα εγγραφής θα πρέπει να συμπληρώστε κάποια στοιχεία σας που είναι απαραίτητα για την έγκριση του λογαριασμού σας. Θα πρέπει επίσης να δώσετε email που να λειτουργεί και που έχετε πρόσβαση ανάγνωσης, γιατί μόλις υποβάλετε την φόρμα θα σας έρθει αυτόματα email επιβεβαίωσης που πρέπει να διαβάστε (ψάξτε μήπως έχει πάει στο spam folder σας) και να επιλέξετε τον σύνδεσμο επιβεβαίωσης.

Αν είστε ήδη μέλος της Δημιουργίας πρέπει κατά την εγγραφή σας στο site να χρησιμοποιήσετε το ίδιο email που έχετε δηλώσει στην αίτηση μέλους. Έτσι, θα συνδεθεί ο λογαριασμός σας στο site με το μητρώο και θα μπορέσετε να έχετε πρόσβαση σε δεδομένα που αναφέρονται στην διαδικασία ανανέωσης συνδρομών.

Για οποιοδήποτε πρόβλημα μπορείτε να επικοινωνήσετε με την ομάδα εξυπηρέτησης πολιτών στο  και οι εθελοντές μας θα σας βοηθήσουν.