Η «Δημιουργία, ξανά!» με μεγάλη πλειοψηφία (84%), μέσω ηλεκτρονικής ψηφοφορίας στην οποία συμμετείχαν τα μέλη της, ενέκρινε την πρόταση του προέδρου Θάνου Τζήμερου, για μακροπρόθεσμη πορεία συνεργασίας με τη «Δράση», την «Ευρώπη – Οικολογία» την «Φιλελεύθερη Συμμαχία» και με άλλες δυνάμεις του μεταρρυθμιστικού τόξου, που έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον και πρόκειται να προσχωρήσουν στη συνεργασία. Το όνομα του συνασπισμού: «Γέφυρες». Γιατί η εποχή μας χρειάζεται γέφυρες επικοινωνίας και αλληλοκατανόησης. Γέφυρες που να συνδέουν ανθρώπους, συλλογικότητες, πολιτικές ομάδες, λαούς.

Από σήμερα μια νέα εποχή ξεκινάει για τον κεντρώο μεταρρυθμιστικό χώρο. Οι άνθρωποι που πιστεύουν στην Ενωμένη Ευρώπη και σε μια σύγχρονη παραγωγική Ελλάδα συνεργάζονται:

- Στον υπερκομματικό συνδυασμό «Δημιουργούμε, μαζί!», στην περιφέρεια Αττικής, με επικεφαλής τον Θάνο Τζήμερο
- Στις ευρωοεκλογές με κοινό ψηφοδέλτιο
- Στις εθνικές εκλογές όποτε κι αν γίνουν

Γι’ αυτό, οι συνεργαζόμενοι φορείς συμφώνησαν να δημιουργήσουν κοινές ομάδες που θα συνεχιστούν και μετά τις εκλογές του Μαΐου, για προγραμματική σύγκλιση με ενοποίηση των θέσεων που θα καταλήξει σε κοινή συνδιάσκεψη.

Η Ελλάδα της συναίνεσης, της δημιουργίας και της δράσης είναι εδώ. Οι «Γέφυρες», από σήμερα, ενώνουν.

Κατεβάστε το δελτίο τύπου σε μορφή αρχείου PDF ή WORD

Θέλεις να κρατήσεις επαφή;

Το email θα χρησιμοποιηθεί μόνο για να λαμβάνεις ενημερώσεις.
Υποχρεωτικό πεδίο
Πρέπει να το τσεκάρετε

Θέλεις να βοηθήσεις κι εσύ;

Η ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΞΑΝΑ δεν παίρνει κρατική επιχορήγηση. Για τη λειτουργία της, στηρίζεται αποκλειστικά σε εισφορές μελών, σε δωρεές φίλων και φυσικά σε πολλές ώρες εθελοντικής εργασίας. Βοήθησε το μοναδικό κόμμα που αντιτίθεται στον κρατισμό κάθε απόχρωσης.

Οικονομική ενίσχυση