ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ

Μετά την ανακοίνωση συμμετοχής στις Ευρωεκλογές του 2024, η ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ #κοινότητα_πολιτών ανακοινώνει τους πρώτους 10 υποψηφίους της.

Σε αντίθεση με τα άλλα κόμματα, η ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ εφαρμόζει συγκεκριμένα κριτήρια αξιολόγησης για όλους τους υποψηφίους της, με διαφορετική βαρύτητα ανάλογα με τις απαιτήσεις και τις συνθήκες των εκλέξιμων θέσεων, και από διαφορετικούς αξιολογητές ώστε να εξασφαλίζεται η αντικειμενικότητα. Για μια ακόμη φορά, η ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ #κοινότητα_πολιτών όχι μόνο είναι συνεπής στις θέσεις της για αξιολόγηση δομών και μεταρρύθμιση του πολιτικού συστήματος, αλλά είναι και το μοναδικό πολιτικό κόμμα που τις εφαρμόζει καθημερινά, και μάλιστα με καινοτομίες. Οι πρώτοι υποψήφιοι που ανακοινώνονται είναι (με αλφαβητική σειρά) οι εξής:

🔸ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ, Μηχανολόγος Μηχανικός ΕΜΠ, Σύμβουλος Ενεργειακών και Βιομηχανικών Έργων.

🔸ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΑΝΑΣΤΑΣΟΠΟΥΛΟΣ, Στέλεχος Πωλήσεων Ναυτιλιακής Γραμμής, Διευθυντής Προώθησης στα Φυτώρια Αναστασόπουλος, μέλος του Πολιτικού Συμβουλίου της ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ.

🔸ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΑΣΗΜΕΛΛΗΣ, Δρ., Καθηγητής της Οπτικής της Όρασης στο New England College, μέλος της Ομογένειας στη Βοστώνη και μέλος της Εθνικής Επιτροπής της ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ.

🔸ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΓΚΟΝΤΟΥΛΑΣ, Ασφαλιστικός & Χρηματοοικονομικός Σύμβουλος, ιδρυτής της Associate Insurance και μέλος του Γραφείου Τύπου της ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ.

🔸ΣΟΥΖΑΝΑ ΚΑΪΛΑΡΗ, Χειρουργός Οφθαλμίατρος, πρώην Πρόεδρος της Tοπικής Οργάνωσης Θεσσαλονίκης και πρώην Πρόεδρος της Ελεγκτικής Αρχής της ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ.

🔸ΗΛΙΑΣ ΛΑΠΠΑΣ, Καθηγητής Πανεπιστημίου Μεγ. Βρετανίας στην Αεροναυτική, πρώην Aξιωματικός Μηχανικός της Πολεμικής Αεροπορίας, μέλος της Ομογένειας στο Ηνωμένο Βασίλειο και μέλος της Επιτροπής Άμυνας της ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ.

🔸ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΠΕΖΙΡΤΖΟΓΛΟΥ, Στέλεχος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής και μέλος της Ομογένειας στο Βέλγιο.

🔸ΜΑΡΙΑ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ, Υφαντουργός, μέλος από το 2012 και πρώην Γραμματέας της Εθνικής Επιτροπής της ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ.

🔸ΔΗΜΟΣΘΕΝΗΣ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΙΔΗΣ, Γεωπόνος, Συντονιστής της Επιτροπής Αγροτικής Πολιτικής και Αν. Γραμματέας της Εθνικής Επιτροπής της ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ.

🔸ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΤΣΕΛΕΝΗΣ, Διευθύνων Σύμβουλος στον τομέα των Βιώσιμων Καλλυντικών, Σύμβουλος Τεχνολογιών Περιβάλλοντος (Αυστρία), μέλος και Γραμματέας της Εθνικής Επιτροπής της ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ.


Οι υποψήφιοι «Δημιουργοί» θα ανακοινωθούν και μεμονωμένα με περισσότερες πληροφορίες καθώς θα συμπληρώνεται το #Ευρωψηφοδέλτιο, μια που η Επιτροπή Εκλογών της ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ δέχεται ακόμη υποψηφιότητες και η αξιολόγηση βρίσκεται σε εξέλιξη..

Για τις #Ευρωεκλογές 🇪🇺 του 2024, τα όργανα της ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ αξιολογούν δεδομένα όπως τα βιογραφικά των υποψηφίων, οι γνώσεις τους σε ξένες γλώσσες, η εμπειρία τους στο εξωτερικό, και φυσικά η διαχρονική τους συμπόρευση με τις θέσεις, τις αρχές και τις αξίες της ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ όπως Τιμιότητα, Ηθική και Ορθολογισμός, «σφυρηλατημένες» εδώ και 12 χρόνια από τη μοναδική πολιτική προσπάθεια που εκπροσωπεί τη Μεταρρύθμιση στην #Ελλάδα.🇬🇷

ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ
#κοινότητα_πολιτών
1η Απριλίου 2024

#ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ στην #Ευρώπη : #Μεταρρύθμιση #Ανάπτυξη #Αξιοκρατία #Δικαιοσύνη #Ασφάλεια

Θέλεις να κρατήσεις επαφή;

Το email θα χρησιμοποιηθεί μόνο για να λαμβάνεις ενημερώσεις.
Υποχρεωτικό πεδίο
Πρέπει να το τσεκάρετε

Θέλεις να βοηθήσεις κι εσύ;

Η ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΞΑΝΑ δεν παίρνει κρατική επιχορήγηση. Για τη λειτουργία της, στηρίζεται αποκλειστικά σε εισφορές μελών, σε δωρεές φίλων και φυσικά σε πολλές ώρες εθελοντικής εργασίας. Βοήθησε το μοναδικό κόμμα που αντιτίθεται στον κρατισμό κάθε απόχρωσης.

Οικονομική ενίσχυση