«Πες στον ψηλό, τον Παναθηναϊκάκια, τους τρεις που θα πάνε να τους γ…ήσει!» Αυτά λέει ο υπόδικος Κασιδιάρης ότι είπε ο πρωθυπουργός! Και περιμένει να τον πιστέψουμε! Προφανώς το ηχητικό απόσπασμα είναι προϊόν μοντάζ! Θέλει ρώτημα; Το καταλαβαίνει αμέσως και ο πιο ανίδεος.

Κατ’ αρχήν είναι δυνατόν πρωθυπουργός να χρησιμοποιεί τέτοια γλώσσα; Τι τον περάσαμε, πρόεδρο της Βουλής; Έπειτα, έχει παρέμβει ποτέ η κυβέρνηση στο έργο της Δικαιοσύνης, για να το κάνει και τώρα; Και το πιο σημαντικό: ζητάς από παναθηναϊκάκια να γ…ήσει όταν όλοι οι ψυχολόγοι συμφωνούν στο ότι ο φίλαθλος όταν βλέπει την ομάδα του να διασύρεται παθαίνει κρίση λίμπιντο;

Όμως ηχητικό απόσπασμα υπάρχει. Και έχει εντελώς διαφορετικό περιεχόμενο από το μονταρισμένο. Το αποκαλύπτω, εδώ! Το μήνυμα του πρωθυπουργού είναι το εξής και σας το παρουσιάζω σε παγκόσμια αποκλειστικότητα. Μέσα σε αγκύλες με έντονα στοιχεία είναι τα μονταρισμένα τμήματα για να δείτε πώς η σύγχρονη τεχνολογία μπορεί να αλλοιώσει, για να μην πω να διαστρέψει εντελώς τις φράσεις σου.

Είπε λοιπόν ο Σαμαράς:

«[Πες στον] ανακριτή να κάνει το καθήκον του και να τιμήσει το υ[ψηλό] λειτούργημα το οποίο του εμπιστεύθηκε η πολιτεία. Από αυ[τον, παν]ω από όλα περιμένω να βάλει τη νομιμότητα. Εμείς θα στηρίξουμε τις αποφάσεις του όποιες κι αν είναι. Συν [Αθηνά] και χείρα κίνει. Η κυβέρνηση είναι υπερωκεάνειο. Δεν θα μας φοβίσουν βαρκούλες και κα[ϊκάκια]. Από [τους τρεις] πυλώνες της Πολιτείας η Δικαιοσύνη είναι ο πιο σταθερός. Σκέψου [που θα πάνε] να κρυφτούν όσοι μιλάν για επέμβαση στο έργο της Δικαιοσύνης. [Να τους] δείξουμε ότι η Ελλάδα τα κατάφερε με α[γα]στή συνεργασία κυβέρνησης και δικαστικών λειτουργών. Δεν θα αφήναμε την πληγή να κακοφορ[μίσει].»

Υ.Γ. Όταν ακούω τους Χρυσαυγίτες να μιλάνε – και τους ακούω συχνά στις συνεδριάσεις του Περιφερειακού Συμβουλίου Αττικής – μού σηκώνεται η τρίχα. Επίπεδο σκέψης παιδιών 2ας Δημοτικού και κάτω. (Μερικές φορές αν κλείσεις τα μάτια μπερδεύεσαι – δεν ξέρεις αν ακούς ομιλητή της Χ.Α. ή του ΚΚΕ…). Θέλω όμως το ίδιο σήκωμα της τρίχας να νιώσουν και άλλοι που δεν έχουν την ευκαιρία να ακούσουν τη Χ.Α.

Αποκλείοντάς την από τα ΜΜΕ ή εφαρμόζοντας δικαστικές μεθοδεύσεις, η κυβέρνηση εκτός από θεσμική εκτροπή διαπράττει και μέγιστο επικοινωνιακό λάθος: αφήνει τη Χ.Α. να παίζει στο γήπεδό της! “Να πώς μας πολεμάει το σύστημα” υποστηρίζουν οι φουσκωτοί “εμείς είμαστε οι μόνοι που το απειλούμε”. Και δεν λένε τίποτε άλλο. Απευθύνονται έτσι στο θυμικό του Έλληνα, ποντάρουν στην οργή και την αγανάκτησή του και καλπάζουν δημοσκοπικά. Κανένας δεν πρόκειται να διαβάσει τις αρχές τους ή το “σχέδιο της Χ.Α. για την ανάπτυξη” που κάνει Μηλιό και Στρατούλη να φαίνονται διανοούμενοι. Αν θέλετε η Χ.Α. να πάει στο 0,02%, απ’ όπου ξεκίνησε, αποκαταστήστε τη λειτουργία των θεσμών. Σεβαστείτε τη νομιμότητα γιατί στο κενό που δημιούργησε η ενδημική κομματική και πελατειακή ανομία (μπλε, πράσινη και κόκκινη) εκκολάφθηκε το αυγό του φιδιού.

Καλέστε τους στα κανάλια, ρωτώντας τους μερικά απλά πραγματάκια π.χ. πώς εννοούν ένα “κράτος που θρέφει και κατευθύνει συνεχώς την ατομική και συλλογική ζωή”; Τι σημαίνει “ο Λαός ηγεμονεύει τον εαυτό του μέσα απ’ τον Ηγέτη του”; Τι πολίτευμα είναι αυτό όπου “σε αντίθεση με την παροδική και εξαγοράσιμη πλειοψηφία της κοινοβουλευτικής διαχείρισης, η γενική θέληση του λαού είναι ο ύπατος νόμος, η υποταγή στον οποίο επιφέρει την άμεσο δικαιοσύνη από το σύνολο προς κάθε μονάδα”; Πώς ο λαός επιβάλλει αυτή την “άμεσο δικαιοσύνη”; Και πώς θα εφαρμοστεί σε περίπτωση που μια γυναίκα κάνει άμβλωση καθώς η Χ.Α. δηλώνει ρητά ότι θα τις απαγορεύσει; Πώς θα φτιάξουν ένα “λαϊκό κράτος” όπου “δεν υπάρχει κοινωνική διαστρωμάτωση με βάση τις εισοδηματικές – οικονομικές τάξεις”; Τι εννοεί ο ποιητής όταν λέει πως “απώτατος στόχος του Λαϊκού κράτους είναι η κλιμακωτή εξάλειψη της ψευτοαντικειμενικής αξίας του χρήματος και η ελεγχόμενη χρήση του σαν ανταλλακτικού μέσου”; Ή ότι “το κράτος πρέπει να ελέγχει την ατομική ιδιοκτησία ώστε αυτή να μην γίνεται επικίνδυνη για την επιβίωση του Λαού”; Κάποιες στιγμές ο σουρεαλισμός χτυπάει κόκκινο όπως στην “άποψη”: “τα άτομα δεν έχουν ιστορική σημασία σε αντίθεση με τα πρόσωπα, τα οποία αποτελούν συμπυκνώσεις χωροχρονικές ιδιαίτερων ποιοτήτων του Λαού και του Έθνους” (!!!) Το μόνο κατανοητό είναι το “σεβόμενοι την πνευματική, εθνική και φυλετική ανισότητα των ανθρώπων…” (Οι φράσεις σε bold είναι αυτολεξεί από το επίσημο site της Χ.Α.)

Φωνάξτε λοιπόν τον Κασιδιάρη για να εξηγήσει ποιος και πώς θα προσδιορίζει την πνευματική ανισότητα του Χ από τον Ψ και τι θα συνεπάγεται αυτό; Με ποιο πνευματικόμετρο θα τις μετράει; Τι κατέγραψε η μέτρηση του Μιχαλολιάκου, της Ουρανίας και του γαμπρού; Έχει κάνει τεστ DNA η κοινοβουλευτική ομάδα της Χ.Α. για να ξέρουμε από πού κρατάει η σκούφια τους; Ξεφτιλίστε τους εκεί που πονάνε: στην κωμική, παιδαριώδη, ρατσιστική, φασιστική αντίληψη για τον κόσμο, για να αρχίσουν οι ψηφοφόροι τους να βλέπουν εφιάλτες. Μην τους παίζετε μπαμπέσικα. Γιατί αυτό το παιχνίδι το ξέρουν καλά. Είναι το μόνο που ξέρουν καλά. Μήπως, όμως, είναι το μόνο που ξέρετε καλά κι εσείς;

Πηγή: 4news.gr



Θέλεις να κρατήσεις επαφή;

Το email θα χρησιμοποιηθεί μόνο για να λαμβάνεις ενημερώσεις.
Υποχρεωτικό πεδίο
Πρέπει να το τσεκάρετε

Θέλεις να βοηθήσεις κι εσύ;

Η ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΞΑΝΑ δεν παίρνει κρατική επιχορήγηση. Για τη λειτουργία της, στηρίζεται αποκλειστικά σε εισφορές μελών, σε δωρεές φίλων και φυσικά σε πολλές ώρες εθελοντικής εργασίας. Βοήθησε το μοναδικό κόμμα που αντιτίθεται στον κρατισμό κάθε απόχρωσης.

Οικονομική ενίσχυση