1. Συγκινητική η ανταπόκριση και συμμετοχή των κυριών -έφτασε στο 34% αλλά η εκλογική νομοθεσία απαιτεί 40%- όλες οι προσπάθειες να καλύψουμε τη διαφορά, ακόμα κα αλλάζοντας ρόλους σε ζευγάρια- μη με παρεξηγείτε: μόνο ως προς την υποψηφιότητα – να πάρει τη θέση του άνδρα η γυναίκα του
2. Εξίσου σημαντικό πρέπει να μετακινηθούν υποψήφιοι για να σχηματίσουμε πλήρη ψηφοδέλτια στο 70% της χώρας. Αντί να γίνει αυτό με τυχαία επιλογή , παρακαλούμε όλους να μπουν στο https://docs.google.com/spreadsheets/d/1biyYlFQF13Otd43qGXMoUOi8TjrCBMZi7RJ16KR8XhE/edit#gid=1039980902 και να δηλώσουν δίπλα στο όνομά τους δεύτερη και τρίτη επιλογή, βάσει της οποίας θα κάνουμε τις μετακινήσεις.
3. Όσοι έχουν εκκρεμότητες με τα δικαιολογητικά να τις τακτοποιήσουν.
α. Οι υποψήφιοι Αττικής να μας φέρουν Πρωτότυπα τα έγγραφα.
β.. Όσοι από την περιφέρεια ΔΕΝ τα έχουν δώσει στις ΤΟ τους να τα στείλουν στο [email protected] και έως τη Δευτέρα να παραδώσουν τα πρωτότυπα στην ΤΟ τους.

Όλα αυτά πρέπει να γίνουν σήμερα Κυριακή 16.06.19 το αργότερο μέχρι 17:00
Μετά κλείνουν όλα οι συμμετοχές και οι εκούσιες μετακινήσεις και με τη βοήθεια της εκλογικής επιτροπής και της ομάδας γραμματειακής υποστήριξης κάνουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε για την κατανομή των υποψηφίων και τη συμμετοχή μας στις εκλογές.

Γιάννης Σαρρής

Θέλεις να κρατήσεις επαφή;

Το email θα χρησιμοποιηθεί μόνο για να λαμβάνεις ενημερώσεις.
Υποχρεωτικό πεδίο
Πρέπει να το τσεκάρετε

Θέλεις να βοηθήσεις κι εσύ;

Η κρατική επιδότηση στη Δημιουργία, Ξανά! είναι ελάχιστη και δεν φτάνει ούτε για τη συμμετοχή μας στις εκλογές. Πρακτικά, τα βάζουμε όλα «από την τσέπη μας», ενώ τα μέλη, οι εθελοντές, αλλά και οι φίλοι μας, προσφέρουν καθημερινά τον χρόνο τους αφιλοκερδώς για πάμπολλα θέματα. Γι αυτό οι δωρεές είναι σημαντική βοήθεια!

Δωρεά μέσω Paypal

 

Άλλοι τρόποι δωρεάς

Οικονομική ενίσχυση