1. Συγκινητική η ανταπόκριση και συμμετοχή των κυριών -έφτασε στο 34% αλλά η εκλογική νομοθεσία απαιτεί 40%- όλες οι προσπάθειες να καλύψουμε τη διαφορά, ακόμα κα αλλάζοντας ρόλους σε ζευγάρια- μη με παρεξηγείτε: μόνο ως προς την υποψηφιότητα – να πάρει τη θέση του άνδρα η γυναίκα του
2. Εξίσου σημαντικό πρέπει να μετακινηθούν υποψήφιοι για να σχηματίσουμε πλήρη ψηφοδέλτια στο 70% της χώρας. Αντί να γίνει αυτό με τυχαία επιλογή , παρακαλούμε όλους να μπουν στο https://docs.google.com/spreadsheets/d/1biyYlFQF13Otd43qGXMoUOi8TjrCBMZi7RJ16KR8XhE/edit#gid=1039980902 και να δηλώσουν δίπλα στο όνομά τους δεύτερη και τρίτη επιλογή, βάσει της οποίας θα κάνουμε τις μετακινήσεις.
3. Όσοι έχουν εκκρεμότητες με τα δικαιολογητικά να τις τακτοποιήσουν.
α. Οι υποψήφιοι Αττικής να μας φέρουν Πρωτότυπα τα έγγραφα.
β.. Όσοι από την περιφέρεια ΔΕΝ τα έχουν δώσει στις ΤΟ τους να τα στείλουν στο και έως τη Δευτέρα να παραδώσουν τα πρωτότυπα στην ΤΟ τους.

Όλα αυτά πρέπει να γίνουν σήμερα Κυριακή 16.06.19 το αργότερο μέχρι 17:00
Μετά κλείνουν όλα οι συμμετοχές και οι εκούσιες μετακινήσεις και με τη βοήθεια της εκλογικής επιτροπής και της ομάδας γραμματειακής υποστήριξης κάνουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε για την κατανομή των υποψηφίων και τη συμμετοχή μας στις εκλογές.

Γιάννης Σαρρής

Θέλεις να κρατήσεις επαφή;

Το email θα χρησιμοποιηθεί μόνο για να λαμβάνεις ενημερώσεις.
Υποχρεωτικό πεδίο
Πρέπει να το τσεκάρετε

Θέλεις να βοηθήσεις κι εσύ;

Η ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΞΑΝΑ δεν παίρνει κρατική επιχορήγηση. Για τη λειτουργία της, στηρίζεται αποκλειστικά σε εισφορές μελών, σε δωρεές φίλων και φυσικά σε πολλές ώρες εθελοντικής εργασίας. Βοήθησε το μοναδικό κόμμα που αντιτίθεται στον κρατισμό κάθε απόχρωσης.

Οικονομική ενίσχυση