Η Γερμανία σήμερα έχει παντού τζαμιά με μιναρέδες, ενώ έρευνα δείχνει ότι ακόμη και μετανάστες 2ης γενιάς θεωρούν το Κοράνι ανώτερο από το Σύνταγμα και τους Νόμους του κράτους.

Αυτή είναι η Γερμανία σήμερα (και η Ευρώπη σύντομα)... Ακούει κανείς;

Ακούει η ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ!

Εκτός του ότι έχουμε δικαιωθεί επενειλημμένα στις θέσεις μας για το Μεταναστευτικό, από το 2012 επισημαίνουμε, με στοιχεία και χωρίς υστερίες, τους κινδύνους για τις ζωές των πολιτών και για το μέλλον της Ευρώπης, ενώ παράλληλα προτείνουμε και τις λύσεις, τόσο σε θεσμικό επίπεδο όσο και άμεσα, για την προστασία των συνόρων μας.

🔶 Δείτε τις θέσεις μας για την αντιμετώπιση του Λαθρομεταναστευτικού και για την Ευρώπη

Ακόμη μια δικαίωση των θέσεών μας ήρθε πρόσφατα από την έρευνα του Ινστιτούτου Εγκληματολογικών Ερευνών της Κάτω Σαξονίας (KFN) για τους νέους, η οποία κατέληξε στο ότι:

  • ⚠️ το 67,8% των μouσouλμάvωv μαθητώv στη Γερμανία θεωρεί "σημαντικότερους τους κανόνες του Κορανίου από τους νόμους του κράτους",
  • ⚠️ 30,2% προτιμά το θεοκρατικό σύστημα ενός θρησκευτικού ηγέτη αντί για τη Δημοκρατία στη Γερμανία
  • ⚠️ ενώ 35,3% δικαιολογούν τη ßiα, όταν "πpοσßάλλεται ο Αλλάx ή ο Μwάμεθ"!

(πηγή: Athens Voice, KFN.de)

Βεβαίως, το πρόβλημα στη Γερμανία ήταν ήδη ορατό εδώ και πολλά χρόνια. Ντοκυμαντέρ του ZDF το 2015 (που μετέφρασε η ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ) είχε καταγράψει όλα τα παραπάνω που η έρευνα του 2023 απλώς πιστοποίησε).

Η κατάσταση στη Γερμανία, στη Γαλλία και σε άλλες ευρωπαϊκές χώρες είναι εν τω μεταξύ, χειρότερη από τη δική μας σ' αυτό το θέμα, καθώς η Ελλάδα αποτελούσε και αποτελεί κυρίως χώρα εισόδου, από την οποία οι περισσότεροι προσεγγίζουν τις χώρες της κεντρικής και της βόρειας Ευρώπης (αυτό καταρρίπτει και τον ισχυρισμό της "προσφυγικής κρίσης", αφού τα κίνητρα της μετανάστευσης είναι κυρίως οικονομικά).

Όμως τα κυρίαρχα κόμματα επιμένουν να μην προστατεύουν την Ευρώπη

Παρά τις ξεκάθαρες αυτές ενδείξεις, τα στοιχεία και τους θανάτους ανθρώπων από εξτρεμιστές, τόσο η ηγεσία της Ευρώπης, όσο και τα κυρίαρχα κόμματα στο Ευρωκοινοβούλιο, τόσο οι Χριστιανοδημοκράτες της Γερμανίας, και φυσικά οι Σοσιαλιστές, η Αριστερά και οι Πράσινοι, συνεχίζουν τις ίδιες πολιτικές, όλα αυτά τα χρόνια, πολιτικές που παραμένουν δημοφιλείς δυστυχώς και στην κυβέρνηση της ΝΔ.

Κορυφή στις θέσεις της ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ: ο εκμηδενισμός των κινήτρων της λαθρομετανάστευσης

Κάθε εισβολή ή παραβίαση συνόρων θα αντιμετωπίζεται όπως οφείλει να κάνει ένα κυρίαρχο κράτος: με σύλληψη, δίκη, καταδίκη και κράτηση σε κλειστά κέντρα με μόνη προοπτική την απέλαση. Επίσης, η πάταξη των λαθροδιακινητών και των υποστηρικτών τους, διότι είναι αδιανόητο και εγκληματικό να κατευθύνονται και να διευκολύνονται οι διακινητές λαθρομεταναστών στις αποβάσεις τους στα ελληνικά νησιά ή στον Έβρο.

Στη ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ θέλουμε η Ελλάδα να παραμείνει Ελλάδα, και η Ευρώπη να παραμείνει Ευρώπη!

Οι απόπειρες ενσωμάτωσης ανθρώπων από εντελώς διαφορετικούς και ασύμβατους πολιτισμούς, απέτυχαν παταγωδώς. Η αθρόα εισροή ανθρώπων που επιθυμούν την αλλοτρίωση του Ευρωπαϊκού Πολιτισμού, την κατάργηση του ευρωπαϊκού τρόπου ζωής και των νόμων δημιουργεί παράλληλες κοινωνίες, έχει προκαλέσει αιματηρά περιστατικά βίας και ουσιαστική κατάργηση των θεμελιωδών Ευρωπαϊκών και Δημοκρατικών Αξιών. Πρέπει να σταματήσει, και είναι ήδη πολύ αργά...

Υποστηρίζουμε τις αρχές της Δημοκρατίας και του Φιλελευθερισμού, νηφάλια, ψύχραιμα και χωρίς ακρότητες. Σ' αυτό το πλαίσιο, καμμία θρησκεία δεν μπορεί να είναι υπεράνω του Νόμου. Η Δυτική Δημοκρατία κατέκτησε, μετά από πολύ κόπο, την έννοια της ανεκτικότητας στο διαφορετικό, την έννοια της ανεξιθρησκείας και του αλληλοσεβασμού. Πρέπει να τα προστατέψουμε.

Ο Ευρωπαϊκός Πολιτισμός βασίζεται στην εμπιστοσύνη μεταξύ των πολιτών και στις δημοκρατικές αξίες. Αν τα χάσει, θα χαθεί σε έναν νέο Μεσαίωνα. Η Ελλάδα και η Ευρώπη είναι το σπίτι μας, και εμείς έχουμε το δικαίωμα να αποφασίζουμε για το μέλλον της.

Εάν έχετε κατανοήσει το πρόβλημα και θέλετε να λυθεί, τώρα ξέρετε και τι κόμμα θα επιλέξετε στις Ευρωεκλογές.

ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ
#κοινότητα_πολιτών
#Ευρωελογές 2024 🇬🇷 🇪🇺


Θέλεις να κρατήσεις επαφή;

Το email θα χρησιμοποιηθεί μόνο για να λαμβάνεις ενημερώσεις.
Υποχρεωτικό πεδίο
Πρέπει να το τσεκάρετε

Θέλεις να βοηθήσεις κι εσύ;

Η ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΞΑΝΑ δεν παίρνει κρατική επιχορήγηση. Για τη λειτουργία της, στηρίζεται αποκλειστικά σε εισφορές μελών, σε δωρεές φίλων και φυσικά σε πολλές ώρες εθελοντικής εργασίας. Βοήθησε το μοναδικό κόμμα που αντιτίθεται στον κρατισμό κάθε απόχρωσης.

Οικονομική ενίσχυση