Δημιουργία, Ξανά!

ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΜΕΝΟΥ

kopi-pittas-thessalia-2018

Την περασμένη Παρασκευή, 9 Φεβρουαρίου, μέλη και φίλοι της Δημιουργίας Ξανά! έκοψαν την πρωτοχρονιάτικη πίτα στη Λάρισα.

Στον 1ο όροφο του Κλίμαξ, με φόντο το Α' Αρχαίο Θέατρο, οι συμμετέχοντες στην εκδήλωση είχαμε την ευκαιρία να απολαύσουμε μια δημιουργική συζήτηση, στην οποία συμμετείχε και ο Θάνος Τζήμερος μέσω Skype.

Η κοπή της βασιλόπιτας έγινε με την ευχή να είμαστε όλοι υγιείς και το 2018 να είναι μια χρονιά με μεγαλύτερη απήχηση και αποδοχή των θέσεων της Δημιουργίας Ξανά! από τους πολίτες.

Ο τυχερός της βραδιάς ήταν ο Φώντας Νικολακούλης, στον οποίο έτυχε το φλουρί και παρέλαβε ως δώρο ένα μυθιστόρημα, προσφορά του Βιβλιοχαρτοπωλείου Άνεμος.

kopi-pittasb-thessalia-2018

Συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Δεν έχει σχολιαστεί ακόμη στο φόρουμ. Προσθέστε το σχόλιο σας.

uk-kopipitas-2018

Όλοι μας με κοινές ανησυχίες, ελπίδες και όνειρα. Όλοι μας υπερήφανοι που μας τίμησε ο Θάνος μέσο Skype με τον χαιρετισμό και το χαμόγελο του. Όλοι με το νου μας στην Ελλάδα...και με την Κατερίνα την τυχερή της βραδιάς. Καλή χρονιά σε όλους και στην Δημιουργία μας!

uk-kopipitasb-2018

Συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Δεν έχει σχολιαστεί ακόμη στο φόρουμ. Προσθέστε το σχόλιο σας.

dixa-periodeia-kilkis

Η Ελλάδα του μόχθου και της παραγωγής εξακολουθεί να αγωνίζεται σε πείσμα του κρατισμού. Είχαμε την ευκαιρία να τη συναντήσουμε και να τη θαυμάσουμε στην πρόσφατη περιοδεία της Δημιουργίας στην Β. Ελλάδα. Ο Θάνος Τζήμερος με στελέχη της Δημιουργίας από τη Θεσσαλονίκη και το Κικλίς, επισκέφθηκαν τη γαλακτοβιομηχανία Κουκάκη (μια εταιρεία πρότυπο σε πανευρωπαϊκό επίπεδο) τη γαλακτοβιομηχανία Λύκας (οικογενειακή επιχείρηση από ανθρώπους με μεράκι) το οινοποιείο Αϊδαρίνη στη Γουμένισσα (με περισσότερα από 100 χρόνια ιστορία που πλέον είναι κυρίως εξαγωγική μονάδα με πολύ ποιοτικά προϊόντα) και τα πλεκτήρια Αριστοτέλης, (που παρά την κρίση του χώρου της υφαντουργίας συνεχίζουν να παράγουν με συνετή και αποτελεσματική διοίκηση). Μπράβο τους!

Το απόγευμα του Σαββάτου ο Θάνος Τζήμερος έδωσε συνέντευξη στο "Κιλκίς Web Tv" και ακολούθησε εκδήλωση με θέμα την αγροτική παραγωγή και τον Τουρισμό. Ομιλητές, ο Δημοσθένης Τριανταφυλλίδης, γεωπόνος, με θέμα "Κρατισμός και Αγελαδοτροφία, Συνταγή Καταστροφής" και ο Θάνος Τζήμερος με θέμα "Φυτεύοντας τον Σπόρο της Ανάπτυξης". Ακολούθησε ανοιχτή συζήτηση με το κοινό. Υπήρξε και μεγάλη προσέλευση και μεγάλο ενδιαφέρον καθώς οι πολίτες του Πολυκάστρου έμειναν για μία σχεδόν ώρα μετά το τέλος της εκδήλωσης ρωτώντας μας για πλήθος θεμάτων - και φυσικά παίρνοντας συγκεκριμένες απαντήσεις.

Η εκδήλωση θα αναρτηθεί σύντομα στο κανάλι της Δημιουργίας στο Youtube (https://www.youtube.com/user/dimiourgiaxana)

Συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Δεν έχει σχολιαστεί ακόμη στο φόρουμ. Προσθέστε το σχόλιο σας.

Το Έκτακτο Συνέδριο 2017 έφτασε αισίως στο τέλος του.
Οι Σύνεδροι, μετά τη σχετική διαβούλευση για την αναθεώρηση του Καταστατικού που προηγήθηκε, ψήφισαν ως εξής:

Είχαν δικαίωμα να ψηφίσουν: 197
Έλαβαν μέρος στην ψηφοφορία: 162

Στο ερώτημα:
"Εγκρίνετε το νέο, αναθεωρημένο Καταστατικό της "δημιουργίας, ξανά!"
που διαμορφώθηκε κατά τις εργασίες του Εκτάκτου Συνεδρίου 2017;"
ψήφισαν ως εξής:

Ναι: 160
Όχι: 0
Λευκά: 2

 

Αποτελέσματα ψηφοφορίας νέου Καταστατικού

Η Εφορευτική Επιτροπή

Αντώνης Πετρόπουλος
Γιάννης Σεχίδης
Αλμπέρτος Λεβής

Συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Δεν έχει σχολιαστεί ακόμη στο φόρουμ. Προσθέστε το σχόλιο σας.

Εις μνήμην Αντώνη Σωτηρίου

Προ λίγων εβδομάδων έφυγε αθόρυβα από κοντά μας ο φίλος και συνδημιουργός Αντώνης Σωτηρίου.
Ο Αντώνης υπήρξε πάντα γενναιόδωρος, όχι μόνο προς τη "δημιουργία, ξανά!", αλλά και προς τους φίλους του και τους συνεργάτες του.
Τα τελευταία 20 χρόνια δραστηριοποιείτο επιχειρηματικά στην Πολωνία, αλλά η έγνοια του ήταν πάντα εδώ, στην πατρίδα και στα προβλήματα που αντιμετώπιζε. Υπήρξε υποψήφιος στις βουλευτικές εκλογές του Σεπτεμβρίου 2015 με τη "δημιουργία, ξανά!".
Την Κυριακή, 7 Μαΐου 2017 η οικογένειά του θα τελέσει μνημόσυνο σε κλειστό κύκλο.
Αντώνη, θα σε θυμόμαστε πάντα.

Για τη "δημιουργία, ξανά!"
Γιάννης Σαρρής
Γενικός Διευθυντής

Συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Συζητήστε αυτό το άρθρο στο χώρο του Φόρουμ (1 απαντήσεις).

Θέλεις να βοηθήσεις κι εσύ;

Invalid Input

Θέλεις να βοηθήσεις κι εσύ;

Η κρατική επιδότηση στη Δημιουργία, Ξανά! είναι ελάχιστη και δεν φτάνει ούτε για τη συμμετοχή μας στις εκλογές. Πρακτικά, τα βάζουμε όλα «από την τσέπη μας», ενώ τα μέλη, οι εθελοντές, αλλά και οι φίλοι μας, προσφέρουν καθημερινά τον χρόνο τους αφιλοκερδώς για πάμπολλα θέματα. Γι αυτό οι δωρεές είναι σημαντική βοήθεια!

ΔΩΡΕΑ 10€ 
ΔΩΡΕΑ 20€
ΔΩΡΕΑ 50€
ΔΩΡΕΑ 100€
ΔΩΡΕΑ ΑΛΛΟΥ ΠΟΣΟΥ