Κυριακή, 31 Μαρτίου 2019 στις 18:30 - Η Τοπική Οργάνωση Ηρακλείου και Λασιθίου της ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΞΑΝΑ διοργανώνει συνάντηση μελών και φίλων στο Ηράκλειο Κρήτης. Η συνάντηση θα γίνει στο

Μέγαρο Ντορέ (Ntoré Gastronomy & Symposia, 5ος όροφος)
Πλατεία Ελευθερίας 23, Ηράκλειο Κρήτης
(www.ntore.gr)

έναν πολυμορφικό χώρο με πλήρως οργανωμένες αίθουσες, επαγγελματικό service αλλά και με ένα άριστο εστιατόρειο-μπαρ με θέα σε όλο το κέντρο του Ηρακλείου.

Οι συναντήσεις μελών και φίλων έχουν στόχο την γνωριμία, την ενημέρωση περί δράσεων και την ανταλλαγή απόψεων και ιδεών ανάμεσα σε μέλη, στελέχη της ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΞΑΝΑ αλλά και πολίτες που απλώς θέλουν να έχουν μια πιο κοντινή εικόνα για την ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΞΑΝΑ, τις θέσεις που προτείνει και τους ανθρώπους που την απαρτίζουν. Ανάμεσα στα θέματα της συζήτησης στο Ηράκλειο θα είναι και οι επερχόμενες εκλογές.

Σας περιμένουμε!

facebook.com/events/562594540909415

Τετάρτη, 27 Μαρτίου 2019 στις 20:30 - Συνάντηση μελών και φίλων Πειραιώς και Νοτίου Τομέα της ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΞΑΝΑ στην Αττική.

Τόπος:
ΠΟΛΥΧΩΡΟΣ ΠΑΝΘΕΟΝ
Οσίου Λαυρέντιου 4, 16452 Άλιμος (Λόφος Τρουμπάρι)
www.gamosguide.eu/pantheon

Δυο συνεχόμενες δημοσκοπήσεις του Φεβρουαρίου δείχνουν την ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΞΑΝΑ στο 1%, πράγμα που σημαίνει ότι ίσως να είμαστε και πιο πάνω και σίγουρα με ανοδική πορεία.

Μπορεί η ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΞΑΝΑ να ξανακάνει για δεύτερη φορά την μεγάλη έκπληξη και από εκεί που λίγο πριν τις εκλογές δεν την έδειχνε καμμία δημοσκόπηση, να μπει τελικά στην Βουλή;
Εξαρτάται... Μπορεί η ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΞΑΝΑ να περάσει τα τεστ των Περιφερειακών εκλογών και των Ευρωεκλογών με επιτυχία, πράγμα που θα της δώσει τεράστια ώθηση για τις Εθνικές Εκλογές που είναι και ο βασικός της στόχος ;
Εξαρτάται... Μπορεί ένας χαρισματικός άνθρωπος όπως είναι ο Θάνος Τζήμερος μόνος του, χωρίς προβολή από τα ΜΜΕ, χωρίς πόρους και με λάσπη να πέφτει από κάθε κατεύθυνση, να κρατήσει ζωντανό ένα κόμμα που πήρε 0,52% στις προηγούμενες εκλογές και να το οδηγήσει στο 3%, με μοναδικό του όπλο την κατάθεση της αλήθειας και χωρίς συμβιβασμούς ως προς αυτήν; Εξαρτάται... Εξαρτάται κυρίως από εμάς, τα μέλη !

Ο τοίχος που πρέπει να γκρεμίσουμε είναι θεόρατος και προκαλεί δέος. Το πιο σημαντικό όπλο μας (καταπέλτης και πολιορκητικός κριός) είναι η αποφασιστικότητα. Είμαστε αποφασισμένοι να δραστηριοποιηθούμε, να μιλήσουμε, να πείσουμε, να ξοδέψουμε χρόνο, χρήμα και φαιά ουσία ανάλογα με το ποσό αντέχει ο καθένας; Τις απαντήσεις θα τις βρούμε όλοι μαζί.

Ελάτε την Τετάρτη στην συγκέντρωση της Τοπικής Οργάνωσης του μεγαλύτερου τομέα της χώρας Πειραιάς και Νότια Προάστια (Καλλιθέα, Μοσχάτο, Νέα Σμύρνη, Νέο και Παλαιό Φάληρο, Άλιμος, Γλυφάδα, Βούλα, Βουλιαγμένη και Βάρη) που μπορεί να βάλει την ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΞΑΝΑ στην Βουλή ακόμα και μόνος του!

Ελάτε να το παλέψουμε !

facebook.com/events/297427470926554

Κυριακή, 24 Μαρτίου 2019 στις 18:00 - Με ομιλητές τον Θάνο Τζήμερο, τη Μιράντα Ξαφά και τον Παναγιώτη Καρκατσούλη.

Eπειδή βαρεθήκαμε τα όμορφα ψέμματα για το τέλος της κρίσης, μήπως να πούμε καμιά αλήθεια;
Γίνεται να τελειώσουμε με την άφθονη λιτότητα;

Marathon Beachhotel - Λεωφόρος Ποσειδώνος 12, 19005, Νέα Μάκρη

facebook.com/events/372838100223216

Κυριακή, 24 Μαρτίου 2019 στις 11:00 - Συνάντηση μελών και φίλων της ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΞΑΝΑ στα Κουφάλια Θεσσαλονίκης. Είσοδος ελεύθερη.

Τόπος:
MAUVE CAFE
Εθνικής Αντιστάσεως 123, Κουφάλια 57100

Οι συναντήσεις μελών και φίλων έχουν στόχο την γνωριμία, την ενημέρωση περί δράσεων και την ανταλλαγή απόψεων και ιδεών ανάμεσα σε μέλη, στελέχη της ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΞΑΝΑ αλλά και πολίτες που απλώς θέλουν να έχουν μια πιο κοντινή εικόνα για την ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΞΑΝΑ, τις θέσεις που προτείνει και τους ανθρώπους που την απαρτίζουν.

Σας περιμένουμε!

facebook.com/events/2280258185627383

Τετάρτη, 20 Μαρτίου 2019 στις 21:00 - Αγαπητοί Συνδημιουργοί και φίλοι, για το συντονισμό των δράσεων και εκδηλώσεων που προγραμματίζονται και κυρίως για την προετοιμασία και τη διεξαγωγή του προεκλογικού αγώνα του συνδυασμού μας ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ για την Περιφέρεια Αττικής, σας προσκαλούμε να συμμετάσχετε στην παναττική συνάντηση την Τετάρτη, 20-03-2019 στις 21:00, στα γραφεία της ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΞΑΝΑ, Πρατίνου 68-70, στην Αθήνα.

Στη συνάντησή μας, παρουσία των νέων ΔΣ των Τοπικών Οργανώσεών μας στην Αττική, θα παρουσιάσουμε την προεκλογική ατζέντα και θα δρομολογήσουμε τη στελέχωση των ομάδων εργασίας, στις οποίες παρακαλώ να δηλώσετε συμμετοχή (και να ενθαρρύνετε κι άλλους) στον σύνδεσμο:

goo.gl/forms/oCzsyt1KqBLCh1zR2

Σας περιμένω και εύχομαι δημιουργική και επιτυχημένη πορεία στις εκλογές για τη μεγαλύτερη περιφέρεια της χώρας.

Γιάννης Σαρρής
Γενικός Διευθυντής
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΞΑΝΑ

facebook.com/events/2252008741511606

Θέλεις να κρατήσεις επαφή;

Το email θα χρησιμοποιηθεί μόνο για να λαμβάνεις ενημερώσεις.
Υποχρεωτικό πεδίο
Πρέπει να το τσεκάρετε

Θέλεις να βοηθήσεις κι εσύ;

Η κρατική επιδότηση στη Δημιουργία, Ξανά! είναι ελάχιστη και δεν φτάνει ούτε για τη συμμετοχή μας στις εκλογές. Πρακτικά, τα βάζουμε όλα «από την τσέπη μας», ενώ τα μέλη, οι εθελοντές, αλλά και οι φίλοι μας, προσφέρουν καθημερινά τον χρόνο τους αφιλοκερδώς για πάμπολλα θέματα. Γι αυτό οι δωρεές είναι σημαντική βοήθεια!

Δωρεά μέσω Paypal

 

Άλλοι τρόποι δωρεάς

Οικονομική ενίσχυση