Δεν θα γίνει στο Σύνταγμα, από επαγγελματίες “επαναστάτες”. Θα γίνει στην πλατεία Βικτωρίας, από Έλληνες πολίτες που έγιναν ξένοι και διωκόμενοι στη χώρα τους. Στην ανακοίνωσή τους τονίζουν: "Διαμαρτυρόμαστε για την γκετοποίηση και την υποβάθμιση της περιοχής και για τον διωγμό που υφιστάμεθα κάτοικοι και επαγγελματίες από τα σπίτια και τους χώρους εργασίας μας εδώ και μία δεκαετία. Η κατάσταση αυτή να ζούμε σε γκέτο, ισλαμικές γειτονιές και ρυθμούς ανατολίτικους δεν μπορεί να συνεχιστεί. Κατεβαίνουμε στο δρόμο και διεκδικούμε πλέον την ζωή που μας πήραν με τις πολιτικές διωγμού μας άνθρωποι που ζουν αλλού και θησαυρίζουν εις βάρος μας πουλώντας «ανθρωπισμό» και «αλληλεγγύη»".

Η ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΞΑΝΑ που από το 2012, κόντρα στην πολιτική ορθότητα, είχε επισημάνει τον κίνδυνο εξισλαμισμού της χώρας από την αθρόα και ανεξέλεγκτη μετανάστευση, θα είναι παρούσα στηρίζοντας τον αγώνα των κατοίκων της περιοχής που δεν ζητούν τίποτε, πέρα από το αυτονόητο δικαίωμά τους να ζήσουν στην Ελλάδα κι όχι στο Ισλαμαμπάντ.

108127033 894521391030838 4996225899628717376 o

Η Περιφερειακή Οργάνωση Κεντρικής Μακεδονίας της ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΞΑΝΑ! σας προσκαλεί στην Καλαμαριά Θεσσαλονίκης!

Σας προσκαλούμε για να συζητήσουμε για τα θέματα της επικαιρότητας πίνοντας, γελώντας, συζητώντας και διασκεδάζοντας αλλά πάντα με ασφάλεια, στο bar-restaurant Azzurro της Θεσσαλονίκης, μαζί με φίλους και μέλη της ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΞΑΝΑ!

Azzurro bar-restaurant
www.facebook.com/AzzurroBR
Θεμιστοκλή Σοφούλη 86, Καλαμαριά 55131
Προσέλευση στις 21:00

Σας περιμένουμε!

facebook.com/events/195020698580256

Επείγουσα έκκληση της ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΞΑΝΑ! για τη διατήρηση των αερομεταφορών εν μέσω Κορωνοϊού.

Στην Ελλάδα γενικά δεν έρχονται πολλά αεροσκάφη τύπου "cargo" (που μεταφέρουν δηλ. μόνο εμπορεύματα), γι αυτό και τα περισσότερα εμπορεύματα μεταφέρονταν με τις κανονικές επιβατικές πτήσεις. Όμως με τις ακυρώσεις ειβατικών πτήσεων λόγω Κορωνοϊού υπάρχει σοβαρότατο πρόβλημα εισαγωγών και εξαγωγών προϊόντων, ενώ τα κόστη μεταφοράς έχουν φτάσει στα ύψη, από 3 έως και 6 φορές πάνω από τα κανονικά!

Παράλληλα, είναι φυσικό ότι η προτεραιότητα δίνεται στους εφοδιασμούς ιατρικού υλικού δημιουργώντας έτσι επιπλέον καθυστερήσεις αφού δεν υπάρχουν πολλές εμπορευματικές πτήσεις. Η εφοδιαστική αλυσίδα έχει υποστεί μεγάλο πλήγμα.

Τόσο οι αεροπορικές εταιρείες όσο και η Διεθνής Ένωση Αερομεταφορέων (ΙΑΤΑ) έχουν αρχίσει να προωθούν ως λύση την μεταφορά εμπορευμάτων και με τα επιβατικά αεροπλάνα (π.χ. η Aegean μετέφερε πρόσφατα στη χώρα μας υγειονομικό υλικό με επιβατικά αεροσκάφη), αλλά η γραφειοκρατία και η αγκυλώσεις της νομοθεσίας σε πολλές χώρες καθηλώνουν πολλά επιβατικά αεροσκάφη στο έδαφος και δυστυχώς έτσι γίνεται και στη χώρα μας.

Στις 26 Μαρτίου του 2020 η Ευρωπαϊκή Επιτροπή υποστήριξε τις προτροπές της ΙΑΤΑ και υιοθέτησε μερικές οδηγίες για τα κράτη μέλη (όχι δεσμευτικές όμως), όπως π.χ. προσωρινά δικαιώματα κυκλοφορίας για μεταφορά εμπορευμάτων από τρίτες χώρες, αφαίρεση απαγορεύσεων νυχτερινών πτήσεων και χρήση επιβατικών αεροσκαφών για μεταφορά εμπορευμάτων.

Γι αυτούς τους λόγους και για να μην καταρρεύσει η πολύτιμη εφοδιαστική αλυσίδα, η ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΞΑΝΑ! κάνει επείγουσα έκκληση στην κυβέρνηση να εφαρμόσει άμεσα τις εκτάκτως εκδοθείσες οδηγίες της Ε.Ε. για τις εμπορευματικές πτήσεις, και, πάντα σε συνεννόηση με τους ευρωπαϊκούς θεσμούς, να μειώσει τα οικονομικά εμπόδια όπως εισφορές υπερπτήσεων, προσγειώσεων και στάθμευσης, να αφαιρέσει τους περιορισμούς του ωραρίου λειτουργίας και να υποστηρίξει άμεσα τις αεροπορικές εταιρείες στην προσπάθειά τους να χρησιμοποιήσουν τα επιβατικά αεροσκάφη για τη μεταφορά εμπορευμάτων.

Εθνική Επιτροπή
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΞΑΝΑ!

Κυριακή 15 Μαρτίου 2020, 19:30 (Αναβάλλεται) - Ποιός δικαιούται άσυλο; Τι γίνεται όταν οι λαθρέμποροι ψυχών παραβιάζουν κατάφορα τα σύνορα μιας χώρας; Λύνεται το πρόβλημα με την κατασκευή κι άλλων δομών; Γιατί η κυβέρνηση δεν σταματά πρώτα απ' όλα την εισβολή;

Την Κυριακή 15-03-2020 ο Θάνος Τζήμερος θα βρίσκεται στην Λέσβο και θα συνομιλήσει με τους κατοίκους για το εισβολικό και την αντιμετώπισή του.

Κυριακή 15 Μαρτίου 2020, 19:30
HOME - It's a feeling Καφέ
(Λαδάδικα, Παλαιών Πατρών Γερμανού 7, Μυτιλήνη 81100)

Θα ακολουθήσει ανοιχτή συζήτηση με το κοινό.

Πρόσφατα το Ευρωπαϊκό Δικαστήριο Δικαιωμάτων του Ανθρώπου πρακτικά "υιοθέτησε" την πάγια θέση της Δημιουργίας Ξανά! από το 2012! Αποφάνθηκε δηλ. ότι τα κράτη μπορούν να απελαύνουν τους αλλοδαπούς που μπήκαν παράνομα στην επικράτειά τους χωρίς να εξετάζουν το αίτημα ασύλου τους.
Εδώ και σχεδόν 9 χρόνια, η Δημιουργία αποδεικνύει συνεχώς ότι βρίσκεται πάντα μπροστά όσο αφορά στις πολιτικές προτάσεις, δείχνοντας τον δρόμο της λογικής.

Στελέχη και εθελοντές της Δημιουργίας από όλη την Ελλάδα θα συναντηθούν με τοπικούς φορείς, επαγγελματίες και πολίτες της Μυτιλήνης και θα συζητήσουν τις λύσεις που προτείνει η Δημιουργία Ξανά! και πώς μπορεί η κυβέρνηση της ΝΔ να λογικευτεί και να ακούσει τις εκκλήσεις των πολιτών της Λέσβου και της παραμεθορίου γενικότερα.

facebook.com/events/3249032761791445

Η αναχαίτιση της επέλασης του κορονοϊού είναι ευθύνη όλων μας. Καθώς είναι γνωστό ότι οι συγκεντρώσεις ανθρώπων σε κλειστό χώρο συμβάλλουν στη μετάδοσή του, η ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΞΑΝΑ αναβάλλει όλες τις δημόσιες εκδηλώσεις που έχει προγραμματίσει για το προσεχές μέλλον. Ωστόσο, η επαφή με τους κατοίκους του πολύπαθου νησιού θα γίνει την Κυριακή το βράδυ στις 21:00, μέσω διαδικτυακής πλατφόρμας η οποία θα ανακοινωθεί τις προσεχείς ημέρες και στην οποία θα μπορέσουν να συμμετάσχουν από τον υπολογιστή ή το κινητό τους, όπου και να βρίσκονται, όσοι ενδιαφέρονται για την αντιμετώπιση της τουρκικής εισβολής που κατ' ευφημισμό ονομάζουμε "μεταναστευτικό".

Κυριακή 23 Φεβρουαρίου 2020, 12:00 - Τα μέλη της Δημιουργίας στην Αττική διοργανώνουν συνάντηση πολιτών, φίλων και μελών στο Παλαιό Φαληρο.

Τόπος: Ventus Coffe Shop
Αχιλλέως 33, Παλαιό Φάληρο 17562
τηλ. 2114106167
www.facebook.com/Ventuscafeclub

Οι συναντήσεις πολιτών, μελών και φίλων έχουν στόχο την γνωριμία, την ανταλλαγή απόψεων & ιδεών και τον σχολιασμό της επικαιρότητας. Στις συναντήσεις συμμετέχουν μέλη, φίλοι και πολίτες που απλώς θέλουν να έχουν μια κοντινή εικόνα για την Δημιουργία, τις θέσεις της και τους ανθρώπους που την απαρτίζουν.

Είσοδος ελεύθερη.

Ελπίζουμε να μας τιμήσετε με την παρουσία σας!

facebook.com/events/222910218868989

Θέλεις να κρατήσεις επαφή;

Το email θα χρησιμοποιηθεί μόνο για να λαμβάνεις ενημερώσεις.
Υποχρεωτικό πεδίο
Πρέπει να το τσεκάρετε

Θέλεις να βοηθήσεις κι εσύ;

Η ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΞΑΝΑ δεν παίρνει κρατική επιχορήγηση. Για τη λειτουργία της, στηρίζεται αποκλειστικά σε εισφορές μελών, σε δωρεές φίλων και φυσικά σε πολλές ώρες εθελοντικής εργασίας. Βοήθησε το μοναδικό κόμμα που αντιτίθεται στον κρατισμό κάθε απόχρωσης.

Δωρεά μέσω Paypal

 

 

 

 

 

 

Άλλοι τρόποι δωρεάς

Οικονομική ενίσχυση