Αυτές τις εκλογές επιλέγουμε να γίνουμε καλύτεροι πολίτες.
Επιλέγουμε να γίνουμε καλύτεροι ψηφοφόροι.
Για να αποκτήσουμε καλύτερους πολιτικούς στη βουλή.

Ιδέα - κείμενο - γραφιστική απεικόνιση: Βάγιας Κατσός.
Music / Sound Design / Video Editing: Αλέξανδρος Δημοκράτης.
Voice Over: Άρτεμις Κότσαρη.

Αγαπητοί φίλοι καλημέρα,

Συμμετέχουμε στις Εθνικές Εκλογές της 7ης Ιουλίου 2019 με 203 Υποψήφιους σε όλες τις εκλογικές περιφέρειες της χώρας.

Επόμενα Βήματα που χρειάζεται συνεργασία όλων, υποψηφίων και μελών.

1. Επιβεβαίωση σήμερα από κάθε τοπικό Πρωτοδικείο της ανακήρυξης των υποψηφίων και ενημέρωση του [email protected] Οδηγίες σε ανάρτηση της Niki Evgenidou

2. Μετάδοση τηλεοπτικών και ραδιοφωνικών μηνυμάτων της δημιουργίας από κάθε ενημερωτικό, ραδιοφωνικό και τηλεοπτικό σταθμό της Ελλάδας. Με επιμέλεια Τοπικών Οργανώσεων, Συντονιστών, Εθελοντών και της Ομάδας Επικοινωνίας, 2 άτομα από κάθε νομό έχουν αναλάβει ή θα αναλάβουν να κάνουν τα απαραίτητα τηλέφωνα, τις συνεννοήσεις και την προώθηση του υλικού. Θα δοθούν οδηγίες σε Πανελλήνια διαδικτυακή συνάντηση που θα γίνει αύριο Σάββατο ή την Κυριακή.

3. Κάθε Τοπική Οργάνωση, οι συντονιστές και οι υποψήφιοι πρέπει να αποφασίσουν τον τρόπο και τα μέσα της προεκλογικής του προβολής. Σε συνεργασία με τους τοπικούς Δήμους μπορούν να λειτουργήσουν περίπτερα ή stand, να ζητήσουν θέσεις για αφίσες σε στέγαστρα λεωφορείων ή όπου αλλού ο δήμος επιτρέπει, να οργανώσουν συνεργεία διανομής προωθητικού υλικού θέσεων και υποψηφίων, διανομής ψηφοδελτίων κλπ. Υλικό προώθησης και οδηγίες έχει ετοιμάσει ο Dimitris Tselenis.
Στην Αθήνα θα λειτουργήσει το Κεντρικό Περίπτερο Βουκουρεστίου και Πανεπιστημίου άνοδος, και ότι άλλο αποφασίσουν και στηρίξουν οι Τοπικές Οργανώσεις και οι υποψήφιοι.

4. Υπενθυμίζουμε ότι είναι απαραίτητη η προετοιμασία σε επίπεδο Τοπικών Οργανώσεων, Συντονιστών, Υποψηφίων και Μελών για τον έλεγχο της διανομής και παραλαβής των ψηφοδελτίων, από τις περιφέρειες αρχικά, από τους Δήμους σε δεύτερο επίπεδο και τέλος στα εκλογικά τμήματα την ημέρα των εκλογών.
Θα δοθούν οδηγίες από τους συντονιστές της δράσης και την ομάδας που έχει αναλάβει την εκτύπωσης και διανομή ψηφοδελτίων

Φιλικά
Γιάννης Σαρρής
Γενικός Διευθυντής
210 3472101

Γιορτάστε μαζί μας την έλευση του καλοκαιριού στην βραδιά του θερινού ηλιοστασίου σε ένα "δημιουργικό" party!

Ελάτε για φαγητό ή απλώς για ένα ποτό στο Più Verde, ένα καταπράσινο μέρος με λίμνες στην καρδιά του Άλσους Παπάγου και υποστηρίξτε παράλληλα την προσπάθεια της Δημιουργίας Ξανά!

Μέλη και υποψήφιοι βουλευτές της Δημιουργίας Ξανά! θα συναντηθούμε στο Piu Verde για να συζητήσουμε πολιτικά θέματα, να απαντήσουμε σε ερωτήσεις φίλων, αλλά κυρίως για να περάσουμε μια φανταστική βραδιά υποστηρίζοντας και την συμμετοχή της Δημιουργίας στις Εθνικές Εκλογές!

---------------
Παρασκευή 21 Ιουνίου 2019, 21:00
Piu Verde Restaurant ~ Cafe ~ Bar (www.piu-verde.gr)
Στρατηγού Αλ. Παπάγου & 8ης Μεραρχίας 15669
Άλσος Παπάγου
---------------

Είσοδος: 15€ με ένα ποτό.
Σημ: στο Άλσος Παπάγου επιτρέπονται και τα κατοικίδια.

Μέρος των εσόδων θα διατεθούν για την ενίσχυση της συμμετοχής της Δημιουργίας Ξανά! στις Εθνικές Εκλογές.

facebook.com/events/850657608632824

1. Συγκινητική η ανταπόκριση και συμμετοχή των κυριών -έφτασε στο 34% αλλά η εκλογική νομοθεσία απαιτεί 40%- όλες οι προσπάθειες να καλύψουμε τη διαφορά, ακόμα κα αλλάζοντας ρόλους σε ζευγάρια- μη με παρεξηγείτε: μόνο ως προς την υποψηφιότητα – να πάρει τη θέση του άνδρα η γυναίκα του
2. Εξίσου σημαντικό πρέπει να μετακινηθούν υποψήφιοι για να σχηματίσουμε πλήρη ψηφοδέλτια στο 70% της χώρας. Αντί να γίνει αυτό με τυχαία επιλογή , παρακαλούμε όλους να μπουν στο https://docs.google.com/spreadsheets/d/1biyYlFQF13Otd43qGXMoUOi8TjrCBMZi7RJ16KR8XhE/edit#gid=1039980902 και να δηλώσουν δίπλα στο όνομά τους δεύτερη και τρίτη επιλογή, βάσει της οποίας θα κάνουμε τις μετακινήσεις.
3. Όσοι έχουν εκκρεμότητες με τα δικαιολογητικά να τις τακτοποιήσουν.
α. Οι υποψήφιοι Αττικής να μας φέρουν Πρωτότυπα τα έγγραφα.
β.. Όσοι από την περιφέρεια ΔΕΝ τα έχουν δώσει στις ΤΟ τους να τα στείλουν στο [email protected] και έως τη Δευτέρα να παραδώσουν τα πρωτότυπα στην ΤΟ τους.

Όλα αυτά πρέπει να γίνουν σήμερα Κυριακή 16.06.19 το αργότερο μέχρι 17:00
Μετά κλείνουν όλα οι συμμετοχές και οι εκούσιες μετακινήσεις και με τη βοήθεια της εκλογικής επιτροπής και της ομάδας γραμματειακής υποστήριξης κάνουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε για την κατανομή των υποψηφίων και τη συμμετοχή μας στις εκλογές.

Γιάννης Σαρρής

Θέλεις να κρατήσεις επαφή;

Το email θα χρησιμοποιηθεί μόνο για να λαμβάνεις ενημερώσεις.
Υποχρεωτικό πεδίο
Πρέπει να το τσεκάρετε

Θέλεις να βοηθήσεις κι εσύ;

Η κρατική επιδότηση στη Δημιουργία, Ξανά! είναι ελάχιστη και δεν φτάνει ούτε για τη συμμετοχή μας στις εκλογές. Πρακτικά, τα βάζουμε όλα «από την τσέπη μας», ενώ τα μέλη, οι εθελοντές, αλλά και οι φίλοι μας, προσφέρουν καθημερινά τον χρόνο τους αφιλοκερδώς για πάμπολλα θέματα. Γι αυτό οι δωρεές είναι σημαντική βοήθεια!

Δωρεά μέσω Paypal

 

Άλλοι τρόποι δωρεάς

Οικονομική ενίσχυση