Κυριακή 15 Δεκεμβρίου 2019, 19:00 - Τα μέλη της Δημιουργίας στην Λέσβο σας προσκαλούν σε μια συνάντηση γνωριμίας, ανταλλαγής απόψεων και προγραμματισμού μελλοντικών δράσεων, την Κυριακή 15-12-19 στις 19:00 το βράδυ, στο Today's Convenience Store της Μυτιλήνης

Τόπος: Today's
Γεωργίου Μούρα και Βολογιάννη, 81100, Μυτιλήνη
www.facebook.com/pages/Todays/2241005656185071

-----------------------
Στις 20:00 έχει προγραμματιστεί ζωντανή σύνδεση με τον πρόεδρο της Δημιουργίας Ξανά! Θάνο Τζημερο
-----------------------

Οι συναντήσεις πολιτών, μελών και φίλων έχουν στόχο την γνωριμία, την ανταλλαγή απόψεων & ιδεών και τον σχολιασμό της επικαιρότητας. Στις συναντήσεις συμμετέχουν μέλη, φίλοι και πολίτες που απλώς θέλουν να έχουν μια κοντινή εικόνα για την Δημιουργία, τις θέσεις της και τους ανθρώπους που την απαρτίζουν.

Είσοδος ελεύθερη.

Ελπίζουμε να μας τιμήσετε με την παρουσία σας!

facebook.com/events/600271914079931

Πέμπτη 5 Δεκεμβρίου 2019, 20:30 - Συνάντηση μελών και φίλων της ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΞΑΝΑ στην Θεσσαλονίκη. Είσοδος ελεύθερη.

Τόπος: Bara Box, Πλατεία Αριστοτέλους 5, 54624 Θεσσαλονίκη
Πέμπτη 5 Δεκεμβρίου 2019, έναρξη 20:30

Οι συναντήσεις μελών και φίλων έχουν στόχο την γνωριμία, την ενημέρωση περί δράσεων και την ανταλλαγή απόψεων και ιδεών ανάμεσα σε μέλη, στελέχη της ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΞΑΝΑ! αλλά και πολίτες που απλώς θέλουν να έχουν μια πιο κοντινή εικόνα για την ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΞΑΝΑ!, τις θέσεις που προτείνει και τους ανθρώπους που την απαρτίζουν.

facebook.com/events/749777655490289

Παρασκευή 8 Νοεμβρίου 2019, 21:00 - Η ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ προσκαλεί μέλη και φίλους σε ένα ακόμη "δημιουργικό" πάρτυ, αυτή τη φορά στα νότια των Αθηνών, στη Γλυφάδα!

---------------
Παρασκευή 8 Νοεμβρίου 2019, 21:00
Knot The Bar
Γιαννιτσοπούλου 10, 16674 Γλυφάδα
www.facebook.com/KNOT-The-Bar-175715072523752
---------------

Ελάτε για ένα ποτό υποστηρίξτε παράλληλα, οικονομικά και με την παρουσία σας, την διοργάνωση του επόμενου συνεδρίου της Δημιουργίας!

Η παρουσία όλων είναι σημαντική για την ενημέρωση, τον τρόπο συμμετοχής στο Συνέδριο, την εγγραφή μελών, ώστε να έχουν την δυνατότητα εκλογής των νέων οργάνων του κόμματος, που θα χαράξουν την νέα οργανωτική και επικοινωνιακή του πορεία για την επόμενη εκλογική αναμέτρηση.
Η δύναμη και η μόνη πηγή ενέργειας και χρηματοδότησης της ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΞΑΝΑ είναι τα μέλη της.

«Σημασία δεν έχει ο προορισμός, αλλά το ταξίδι» λέει ο ποιητής. Σημασία έχει να μη χάνεις τον προορισμό σου, να μην τα παρατάς και να προσελκύεις όλο και περισσότερους στην διαδρομή.

Είσοδος: 15€ με ένα ποτό.
Μέρος των εσόδων θα διατεθούν για την ενίσχυση του Συνεδρίου της ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΞΑΝΑ! που θα γίνει στις 23-11-2019 στην Αθήνα.

facebook.com/events/2443157202616387

Παρασκευή 18 Οκτωβρίου 2019, 21:00 - Η ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΞΑΝΑ! σμίγει ξανά, αναδιοργανώνεται, ανασυντάσεται και προχωράει σε μια νέα πορεία με πρώτο βήμα ένα γιορτινό κάλεσμα.

Ελάτε να ξαναβρεθούμε μέλη και φίλοι και να γνωρίσουμε νέους φίλους από κοντά, υποστηρίζοντας παράλληλα, οικονομικά και δια της παρουσίας μας, την διοργάνωση του επόμενου συνεδρίου της ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΞΑΝΑ!
Η παρουσία όλων είναι σημαντική για την ενημέρωση, τον τρόπο συμμετοχής στο Συνέδριο, την εγγραφή μελών, ώστε να έχουν την δυνατότητα εκλογής των νέων οργάνων του κόμματος, που θα χαράξουν την νέα οργανωτική και επικοινωνιακή του πορεία για την επόμενη εκλογική αναμέτρηση.
Η δύναμη και η μόνη πηγή ενέργειας και χρηματοδότησης της ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΞΑΝΑ είναι τα μέλη της.

«Σημασία δεν έχει ο προορισμός, αλλά το ταξίδι» λέει ο ποιητής. Σημασία έχει να μη χάνεις τον προορισμό σου, να μην τα παρατάς και να προσελκύεις όλο και περισσότερους στην διαδρομή.
Γιατί έχει πολύ κουπί ακόμα.
Γιορτάζουμε το ξεκίνημα της νέας πορείας που εμείς θα χαράξουμε.
Γιατί οι ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΙ δεν μπορούν να σταματήσουν ποτέ να δημιουργούν.

---------------
Παρασκευή 18 Οκτωβρίου 2019, 21:00
Azzurro Bar Restaurant
Θεμιστοκλή Σοφούλη 86, Θεσσαλονίκη
www.facebook.com/AzzurroBR
---------------

Είσοδος: 15€ με ένα ποτό.
Μέρος των εσόδων θα διατεθούν για την ενίσχυση του Συνεδρίου της ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΞΑΝΑ! που έχει προγραμματιστεί για τον Νοέμβριο 2019.

facebook.com/events/770422730067675

Υποστηρίξτε τη διοργάνωση του ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ της.

Αγαπητά μέλη,
αγαπητοί φίλοι και υποστηρικτές της Δημιουργίας,

θα προτιμούσαμε να μην στέλναμε αυτή την επιστολή και να μην συνεχίζαμε την πολιτική δράση. Θα προτιμούσαμε η ΝΔ του Κ. Μητσοτάκη να κυβερνήσει ως ένα πραγματικά φιλελεύθερο κόμμα, έχοντας ταυτόχρονα συναίσθηση του κινδύνου που δημιουργούν για την εθνική μας υπόσταση η ισλαμική εισβολή, η (ενδημική πλέον) διάβρωση Θεσμών, Παιδείας και Δημόσιου Λόγου από την ιδεολογική κυριαρχία (και τρομοκρατία) της αριστεράς και η παντοκρατορία του κρατικού συνδικαλισμού, για να αναφερθούμε στις πιο σημαντικές απειλές.
Δυστυχώς διαπιστώνουμε κάθε μέρα ότι ένα κόμμα που δεν είναι διατεθειμένο να συγκρουσθεί με τις αντιλήψεις και τα συμφέροντα που οδήγησαν τη χώρα στην έσχατη παρακμή της, δεν πρόκειται να κάνει επανάσταση με βαθειές τομές στη Δημόσια Διοίκηση & φιλελεύθερες θεσμικές μεταρρυθμίσεις στην Οικονομία. Όμως, με "μερεμέτια" αισθητικού χαρακτήρα δεν στηρίζεται μια χώρα που έχει πληγεί στον "φέροντα οργανισμό" της.
Είναι, λοιπόν, ανάγκη να συνεχίσουμε.
Στις 23 & 24 Νοεμβρίου, η ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΞΑΝΑ διοργανώνει στην ΑΘΗΝΑΪΔΑ το συνέδριό της, για επανακαθορισμό της πορείας της και εκλογή νέων οργάνων: προέδρου, πολιτικού συμβουλίου, εθνικής επιτροπής, ελεγκτικής επιτροπής, επιτροπής δεοντολογίας. Ζητάμε τη στήριξή σας. Πρώτον, με την παρουσία σας και τις προτάσεις σας. Και δεύτερον, με την οικονομική σας συνεισφορά.
Όπως όλα όσα κάνουμε στη "Δημιουργία", και το συνέδριο αυτό θα είναι αυτοχρηματοδοτούμενο. Θα υπάρχει ένα μικρό τίμημα εισόδου, 15 ευρώ, το οποίο μπορείτε να προαγοράσετε συμπληρώνοντας τη φόρμα συμμετοχής που θα αναρτηθεί τις επόμενες μέρες στον ιστότοπο της Δημιουργίας.
Μπορείτε επίσης να συμβάλετε περισσότερο, καταθέτοντας όποιο ποσό επιθυμείτε στον λογαριασμό καταθέσεων της Δημιουργίας:
Δημιουργία Ξανά - Τράπεζα Πειραιώς Λογαριασμός: 6577-109457-261 IBAN: GR5901715770006577109457261 BIC/SWIFT: PIRBGRAA

Υπεύθυνος για τη συλλογή των χορηγιών και δωρεών θα είναι ο κ. Βασίλης Τσάτσαρης ( Bassilis Tsatsaris ). Για οποιαδήποτε άλλη επεξήγηση παρακαλώ απευθυνθείτε με προσωπικό μήνυμα (pm) στον κ. Τσάτσαρη ή σ' εμένα, όπως επίσης και στο email: [email protected]

Ευχαριστώντας εκ των προτέρων,
με εκτίμηση,

Για την Οργανωτική Επιτροπή του Συνεδρίου
Υπεύθυνη Γραμματέας Συνεδρίου
Μαρία Παπαδοπούλου (Maria Papadopoulou)

facebook.com/events/2498338497068422

Θέλεις να κρατήσεις επαφή;

Το email θα χρησιμοποιηθεί μόνο για να λαμβάνεις ενημερώσεις.
Υποχρεωτικό πεδίο
Πρέπει να το τσεκάρετε

Θέλεις να βοηθήσεις κι εσύ;

Η κρατική επιδότηση στη Δημιουργία, Ξανά! είναι ελάχιστη και δεν φτάνει ούτε για τη συμμετοχή μας στις εκλογές. Πρακτικά, τα βάζουμε όλα «από την τσέπη μας», ενώ τα μέλη, οι εθελοντές, αλλά και οι φίλοι μας, προσφέρουν καθημερινά τον χρόνο τους αφιλοκερδώς για πάμπολλα θέματα. Γι αυτό οι δωρεές είναι σημαντική βοήθεια!

Δωρεά μέσω Paypal

 

Άλλοι τρόποι δωρεάς

Οικονομική ενίσχυση