Αθήνα, 09.02.14

Αγαπητοί φίλοι και φίλες,

Εν όψει των προσεχών Ευρωεκλογών, σας προσκαλούμε να συμμετάσχετε στις ανοικτές διαδικτυακές συναντήσεις που διοργανώνει η δημιουργία, ξανά!, και στο δημόσιο διάλογο που γίνεται στην σελίδα μας www.dimiourgiaxana.gr κάτω από την επιλογή ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ.

Στις διαδικτυακές μας συναντήσεις όλα τα μέλη, οι φίλοι της δημιουργίας, ξανά! και όποιος άλλος συμπολίτης μας ενδιαφέρεται, θα έχει τη δυνατότητα να επικοινωνήσει με τους υποψήφιους ευρωβουλευτές μας, να ακούσει τις θέσεις και τις απόψεις τους για την Ελλάδα και την Ευρωπαϊκή Ένωση, να ενημερωθεί για τις προτεραιότητές τους εάν εκλεγούν στο Ευρωκοινοβούλιο, να θέσει ερωτήσεις και να λάβει απαντήσεις.

Οι συναντήσεις αυτές θα γίνουν τις επόμενες δυο εβδομάδες, κάθε Δευτέρα, Τετάρτη και Παρασκευή και ο υποψήφιος ευρωβουλευτής θα έχει στη διάθεση του μια ώρα . Το αναλυτικό τους πρόγραμμα είναι αναρτημένο στο https://docs.google.com/spreadsheet/ccc?key=0Av4YRWstXu21dFc5QWpUZEM0M3RvV3dzT3hEZzlLMlE&usp=sharing

Την Κυριακή 16.02.14 στις 19:00, θα γίνει στα γραφεία μας κοινή διαδικτυακή συνάντηση (debate) μεταξύ όλων των υποψηφίων, λεπτομέρειες της οποίας θα ανακοινωθούν εντός της εβδομάδας.

Επί πλέον, επισκεπτόμενοι την ιστοσελίδα μας, με μια απλή εγγραφή αν δεν είστε ήδη εγγεγραμμένοι, μπορείτε να συμμετέχετε στη συζήτηση που γίνεται μεταξύ των υποψηφίων ευρωβουλευτών, μελών και φίλων της δημιουργίας, να διαβάσετε τα βιογραφικά και τις αναρτήσεις των υποψηφίων και να υποβάλετε τις ερωτήσεις ή τα σχόλια σας.

Με τη συμμετοχή σας αυτή, θα βοηθήσετε ώστε να αναδειχθεί έντονα και καθαρά η πολιτική θέση της δημιουργίας απέναντι στον Ευρωσκεπτικισμό, τα μεγάλα θέματα της χώρας και η ποιοτική διαφορά της από τα άλλα, συγγενή και μη, κόμματα της Ελληνικής πολιτικής σκηνής, και θα επιβεβαιώσετε την ποιότητα και τη δυναμικότητα των πολιτικών στελεχών της δημιουργίας, ξανά!

Η διαδικασία θα ολοκληρωθεί, με την εκλογή των υποψηφίων ευρωβουλευτών μας, η οποία θα γίνει ηλεκτρονικά το Σάββατο 22.02.14, εκτός αν αλλάξει το νομοθετικό πλαίσιο σχετικά με τις Ευρωεκλογές, οπότε θα γίνει η απαιτούμενη προσαρμογή.

Με φιλικούς χαιρετισμούς

Γιάννης Σαρρής
Γενικός Διευθυντής 


Θέλεις να κρατήσεις επαφή;

Το email θα χρησιμοποιηθεί μόνο για να λαμβάνεις ενημερώσεις.
Υποχρεωτικό πεδίο
Πρέπει να το τσεκάρετε

Θέλεις να βοηθήσεις κι εσύ;

Η ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΞΑΝΑ δεν παίρνει κρατική επιχορήγηση. Για τη λειτουργία της, στηρίζεται αποκλειστικά σε εισφορές μελών, σε δωρεές φίλων και φυσικά σε πολλές ώρες εθελοντικής εργασίας. Βοήθησε το μοναδικό κόμμα που αντιτίθεται στον κρατισμό κάθε απόχρωσης.

Δωρεά μέσω Paypal

 

 

 

 

 

 

Άλλοι τρόποι δωρεάς

Οικονομική ενίσχυση