Τα νέα της Δημιουργίας

Η Δρ. Καμαργιάννη που πρόσφατα ολοκλήρωσε τις διδακτορικές σπουδές της στο Πανεπιστήμιο Αιγαίου και πλέον είναι ερευνήτρια στο UCL Energy Institute του University College London (UCL) στο Λονδίνο, έχει λάβει  στο παρελθόν και άλλα διεθνή μετάλλια και βραβεία για την έρευνα της που αφορά τη μεταφορική και οδηγική συμπεριφορά των εφήβων. Ανάμεσα σε αυτά συγκαταλέγονται:


Το Βραβείο Καλύτερου Επιστημονικού Άρθρου παγκοσμίως στον τομέα των Προτύπων Επιλογής για το 2013 (Journal of Choice Modelling – Sydney, 2013) και
Το Χάλκινο Μετάλλιο στον τομέα "Ασφάλεια στις Μεταφορές" στον Πανευρωπαϊκό διαγωνισμό για τους νέους ερευνητές στον  τομέα των Μεταφορών το 2010 (YEAR 2010 – Transport Research Arena, TRA – Brussels, 2010).

Τα τελευταία χρόνια η Εβρίτισσα Διδάκτορας έχει  βραβευτεί και τιμηθεί με τα σημαντικότερα βραβεία διεθνώς στον τομέα των Μεταφορών/Συγκοινωνιών, αποδεικνύοντας πως η ποιότητα της έρευνας στη χώρα μας είναι από τις υψηλότερες στον κόσμο και τα αποτελέσματα των ερευνών αποτελούν λαμπρό παράδειγμα για τη διεθνή επιστημονική κοινότητα. Η Μαρία, με καταγωγή από τη Μάνη Διδυμοτείχου, φοίτησε στο 2ο Δημοτικό Σχολείο, στο 1ο Γυμνάσιο και στο 3ο Λύκειο Αλεξανδρούπολης και είναι μία από τους καλύτερους νέους συγκοινωνιολόγους σε όλο τον κόσμο.

Πηγή: Η Γνώμη